In perioada 14-18 septembrie 2015, se va organiza in Timisoara in regim open, trainingul de certificare in domeniul Project Management bazat pe metodologia PRINCE2®, cu o durata de 3 zile (PRINCE2 Compact – Foundation: 14–16 septembrie 2015), respectiv 5 zile PRINCE2 Compact – Foundation & Practitioner: 14-18 septembrie 2015. Curicula detaliata se gaseste aici.
Trainingul PRINCE2®-Foundation & Practitioner organizat de IMPERSIOR in parteneriat cu TRILEX, cu o durata de 5 zile explica metodologia PRINCE2® si parcurge ambele nivele de pregatire Foundation si Practitioner. Primele 3 zile explica metoda PRINCE2® si ajuta la pregatirea pentru examenul PRINCE2® Foundation, care are loc miercuri dupa-amiaza.
PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environment) este o metoda de management de proiect pentru gestionarea tuturor tipurilor de proiect si care descrie cum se face organizarea, gestionarea si controlul proiectelor intr-un mod eficient, organizat si logic. PRINCE2® asigura atingerea obiectivelor proiectului la timp, in buget si la nivelul de calitate cerut. PRINCE2® reuneste cele mai bune practici, e bazata pe experienta companiilor din intreaga lume si este standardizata. Toate templaturile de documentatie de proiect sunt gratuite.
Metodologia PRINCE2® este utilizata in peste 20,000 companii din 150 de tari in intreaga lume (UK, USA, Franta, Germania, alte state menbre EU, etc). Exista peste 450.000 project manageri acreditati, iar numarul de persoane certificate PRINCE2® creste cu aproximativ 20% in fiecare an.
Deoarece examenul din a 5-a zi, PRINCE2® Practioner necesita o intelegere aprofundata a metodei, nivelul de detaliere necesar pentru examenul de Practitioner este adresat inca din prima zi de training. Ultimele 2 zile de training sunt dedicate in exclusivitate pentru nivelul de cunostinte si de abilitati de Practitioner si pentru exemeneul de certificare PRINCE2® Practitioner care are loc vineri.
Participantii utilizeaza manualul oficial PRINCE2® , care este parte din curs si este esential pentru trecerea cu succes a examenului PRINCE2® Practitioner. Sub indrumarea trainerului, participantii parcurg exercitii similare cu cele de la examen care apoi se discuta in detaliu pentru permite o pregatire optima a examenului de certificare.
Audienta:
• Persoanele care doresc sa obtina certificarea completa PRINCE2® (Foundation & Practitioner) intr-o singura saptamana.
• Project Manageri
• Directori de Proiect
• Manageri de Program
Obiective Training:
• Intelegerea principiilor, proceselor si temele PRINCE2®
• Pregatirea pentru examenele de certificare PRINCE2® Foundation si Practitioner
• Obtinerea certificarii international de project management PRINCE2® Practitioner
Cerinte minime preliminare participarii la training:
• buna cunoastere a limbii engleze (examenele de certificare sunt in engleza)
• experienta in managementul proiectelor sau experienta in cadrul unei echipe de proiect
• citirea documentatiei oficiale PRINCE2® inaintea de data inceperii trainingului.
• Foundation Exam: nici una
• Practitioner Exam: este obligatorie promovarea examenului PRINCE2® Foundation din ziua a 3-a a trainingului
Nota: Inaintea trainingului este furnizata documentatia PRINCE2®, care trebuie citita in intregime inaintea inceperii trainingului.
Durata: 5 zile
Materiale de Training:
Participantii la training primesc urmatoarea documentatie:
• Manual Official PRINCE2 (Managing Successful Projects with PRINCE2)
• Manualul de Training PRINCE2 ce contine:
o Materiale prezentate la training (slides)
o Glosar termeni PRINCE2
o Foundation Sample Exams
o Practitioner Sample Exams
o Materiale suplimentare
• Procesele PRINCE2 (laminat)
Participantii la training primesc manualul oficial PRINCE2® (Managing Successful Projects with PRINCE2) cu doua saptamani inainte de training pentru a-l putea citi inainte de inceperea trainingului. Cunoasterea manualului oficial inainte de inceperea trainingului este un factor cheie de succes pentru luarea examenului PRINCE2® Practitioner. Acest manual poate fi folosit in timpul examenului PRINCE2® Practitioner .
Perioada de organizare: 14 – 18 septembrie 2015
Locatia de desfasurare: Timisoara, str Paris, nr. 2a, (cladirea IPROTIM), etaj 1, sala 103
Pret / participant:
• PRINCE2 Compact – Foundation: 650 euro + TVA
• PRINCE2 Compact – Foundation & Practitioner: 910 euro + TVA
(Nota: Pentru cei care se inscriu ca persoane fizice exista posibilitatea de a se factura fara TVA).
Trainingul este organizat de Impersior SRL, Timisoara in colaborare cu firma Trilex SRL din Bucuresti.
Pentru detalii si inscrieri va stam cu placere la dispozitie - va rugam sa o contactati pe dna Lucia Pop (email: Lucia.Pop (at) impersior.ro)
Trainer va fi dna Hilde Corbu.
Este inginer si are un Master of Science (MSc) in Electronica - Electronica si Telecomunicatii. Aceasta pregatire este dublata de numeroase cursuri de perfectionare cu certificare internationala: PMP (Project Management Professional), MCT (Microsoft Certified Trainer), MCTS (Microsoft Certified Technology Specialist), MCITP (Microsoft Certified IT Professional). Hilde este singura persoana din Romania care detine titlul de MVP - Microsoft Most Valuable Professional, pentru aplicatiile Microsoft privind managementul de portofoliu si managementul de proiect, alaturi de alte 25 de persoane din intreaga lume.
Hilde are peste 20 ani de experienta directa in domenii ca IT, comunicatii si banking. In ultimii 10 ani, a coordonat cu succes derularea de proiecte complexe de implementare de sisteme informatice in banci (core banking Temenos Globus si sisteme de raportare catre BNR), proiecte pentru schimbari organizationale, introducere de produse noi, imbunatatire de procese interne etc avand atat rol de Project Manager cat si rol de Project Owner sau Project Sponsor. In cariera sa profesionala de pana acum a avut responsabilitati diverse, de CEO/General Manager, Banking Project Manager si Sales and Marketing Manager.
Este de asemenea formator certificat CNFPA. Printre referintele referitoare la trainingurile sustinute de ea, se numara companii ca si: Raiffeisen Bank, BRD – Societe Generale, Transfond, Banca Romaneasca, Emporiki, ING Romania, San Paolo IMI, Volksbank, Microsoft, Vodafone, Bunge, Siemens VDO, Rompetrol, Petrom Service, Price Waterhouse Coopers, Roland Berger, AD Pharma (Sensiblu), Mediplus, Fresenius Care, Romtelecom, Leoni Wiring Systems, Interactive Group, Aviva, AIG, Interamerican, Vegra Info, eData, Codecs SA, Eudis Mehedinti, General Fluid, Aviva, Globtel, Siveco, British American Tabacco, UTI, Aker Braila etc.